WELKOM

bij de kick-off en presentatie van de Pret Club

WAAROM IS ER EEN PRET CLUB?

Het idee is ontstaan vanuit diverse opgedane ervaringen met het faciliteren van ruimte voor groepen, het vraagstuk om vrijstaande ruimte in het pand van Hit it nuttig te benutten en de wens om te doen wat ik leuk vind om te doen; namelijk mensen blij maken.


WAT IS DE PRET CLUB?

Wat is dan precies het idee geworden? Het idee is dat de Pret Club een website (ledensite) en ruimte (in het pand van Hit it) faciliteert voor mensen die werk willen maken van een prettiger leven. De Pret Club faciliteert dus.

VOOR WIE IS DE PRET CLUB?

De Pret Club is bedacht voor mensen die werk willen maken van een prettiger leven. 

Met opzet is gekozen voor de brede term 'ter bevordering voor een prettiger leven'. Wat voor de één prettig is, kan voor de ander verschrikkelijk zijn. Een clubje mensen die graag ervaringen en kennis willen uitwisselen over bijvoorbeeld spiritualiteit kan haaks staan op een clubje mensen dat zichzelf 'de stress club' noemt en onder die noemer tal van uitdagingen aangaat om het lichaam met opzet te laten stressen (denk hierbij aan in koud water zwemmen, of dagenlang vasten, etc.). De overeenkomst van deze ogenschijnlijk uiterst verschillende groepen is dat ze beiden de intentie hebben de kwaliteit van het leven te bevorderen.


  • welke groepen/clubjes kunnen we bedenken? Het kan niet gek genoeg 😉
  • wie initieert en wanneer?
  • is het een 'blijvend' of tijdelijk clubje?
  • potentiële leden kunnen uitgenodigd worden via de online community of komen van 'buitenaf' en kunnen lid worden van de Pret Club

WANNEER IS DE PRET CLUB?

Op de eerste zaterdagochtend van de maand (muv augustus) is er een bijeenkomst bij Hit it voor alle leden. Dit wordt georganiseerd door Gerard Boersma. Tijdens de bijeenkomsten hopen we gelijkgestemde mensen met elkaar te verbinden en te motiveren om 'eigen clubjes' te starten onder de vlag van de Pret Club. Elk nieuw clubje kan zich tijdens de bijeenkomsten presenteren.


  • Groepen en clubs kunnen in overleg met Gerard in principe elke dag van de week gebruik maken van het pand 
  • Elk nieuwe groep of clubje wordt geplaatst op de website ter promotie


WAAR IS DE PRET CLUB?

De maandelijkse bijeenkomsten zijn in het pand van Hit it Happiness aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden. En 24/7 online via de leden/community website of app.