Ontdek en verken de Pret Club

Probeer nu 14 dagen gratis!

Toen de nieuwsbrief kwam waarin de Pretclub werd aangekondigd, heb ik me daar meteen voor ingeschreven. Ten eerste omdat ik inmiddels een blind vertrouwen had in Gerard’s passie om mensen blij te maken en ten tweede omdat het voor mij een mooie kans was om mensen te leren kennen in een voor mij nog steeds redelijk nieuwe omgeving. Ik zal niet teveel uitweiden over de activiteiten in de Pretclub, maar ik kan wel vertellen dat het heeft bijgedragen aan mijn herstel. En nu ik het gevoel heb dat het leven niet meer leuker kan, is het nog steeds een heerlijke toevoeging.
Danny Schapendonk

Veelgestelde vragen

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de Pret Club bij je past.

Hoe lang loopt deze overeenkomst?

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is per maand opzegbaar en een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een of jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.

Hoe kan ik het abonnement beëindigen?

Dat doe je net zo snel en eenvoudig als het abonnement aangaan. Log in op de ledensite, ga naar Instellingen, klik op Abonnementen en selecteer Abonnement opzeggen.