Groepen en clubs

De Pret Club is een verzameling van diverse groepen en clubjes van mensen met een gemeenschappelijk belang; het bevorderen van een prettiger leven. 

Bekijk hieronder of er groepen/clubs tussen zitten die je aanspreken. Word lid van de Pret Club en je kunt meteen aansluiten bij (en deelnemen aan) elke groep of club die je maar wilt. En dat voor slechts negen euro zesendertig per maand...

de Pret Club

De Pret Club zijn dus alle leden van de diverse groepen en clubs bij elkaar. Elke eerste zaterdag van de maand van 10.30-12.00 uur is er een bijeenkomst bij Hit it in Roden. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen nieuwe groepen/cubs zichzelf presenteren en houden we elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en ideeën. Wil je vrijblijvend kennismaken met de Pret Club? Dan ben je van harte welkom tijdens deze maandelijkse bijeenkomst.

Overzicht van groepen en clubs

De Trommel Club

Elke derde zondag van de maand ontmoeten we elkaar bij Hit it in Roden. Om 10.45 uur starten we met een kopje koffie en van 11.00-11.45 uur gaan we heerlijk met z'n allen trommelen. Onder leiding van Gerard Boersma leren we al doende de kunst en het plezier van het trommelen.

School voor Blijheid Studie Groep

Elke tweede zaterdag van de maand ontmoeten we elkaar van 10.30-12.00 uur bij Hit it in Roden. De studie groep houdt zich bezig met de lessen van David R. Hawkins betreffende menselijk bewustzijn en de bijbehorende energievelden. De Studie Groep wordt gefaciliteerd door Gerard Boersma.

Klassieke Muziek Promotie Club

Elke 3e donderdag van de maand een avondje luisteren naar Klassieke Muziek in de grote zaal van Hit it in Roden over een serieus geluidssysteem. De avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 21.00 uur. Het doel van dit clubje is om mensen op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met klassieke muziek en de rustgevende effecten ervan te laten ervaren.

Welke club of groep wil jij starten?

Je hoeft niet persé meteen een groep of club te starten hoor. Je kunt ook gewoon leden uitnodigen om iets te doen waar jijzelf heel veel plezier aan beleeft. Zo neemt Carolien ons af en toe mee op een bijzondere wandeling. Wil Aukje het komende seizoen wel eens met ons kunst maken. En wil Gerard de Wim Hof Methode introduceren. Hoe kunnen we elkaar blijven prikkelen met activiteiten die ons blij maken. Dat is het idee....

Overtuigd?

Meld je aan!