Samen een blij(er) leven verkennen?

Dan verwacht ik dat de Pret Club wel eens uitkomst zou kunnen bieden...

Gerard Boersma: zelf-benoemd Geluksbevorderaar
De definitie van pret is het hebben van ´een gevoel van blijheid´. En een prettiger leven kun je vertalen in ´een genoegen verschaffend leven´. 

Mensen blij maken maakt mij blij. Daarom faciliteer ik een platform (de Pret Club) om ontdekkingsreizigers te verbinden die een blij(er) leven willen verkennen. 

Laat de Pret Club een (on/ en offline) plek zijn waar je nieuwe vriendschappen maakt, waar je kennis en ervaringen uitwisselt en deelneemt aan activiteiten ter bevordering van een prettiger leven.

Word lid van de Pret Club en sluit je aan bij een onbeperkt aantal groepen en clubs (of start er zelf eentje). Het pand van Hit it aan de Ceintuurbaan Noord 112 in Roden én een community website (als een soort van Facebook) staan daarvoor tot je beschikking. Doe je mee?


Dit mag je verwachten van de Pret Club

de Pret Club

Blijheid kun je vermenigvuldigen als je het met elkaar deelt

Community van, voor én door ontdekkingsreizigers

'Mensen die een blij(er) leven willen verkennen, zijn wat mij betreft ontdekkingsreizigers' - Gerard Boersma

Elke eerste zaterdag van de maand is er van 10.30-12.00 uur een fysieke bijeenkomst van de Pret Club bij Hit it in Roden. Tijdens die gelegenheid kunnen nieuwe groepen en clubs zich presenteren en houden we elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en ideeën.
In de online community kun je vragen stellen, kennis en ervaringen delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Feedback krijg je dan van andere gelijkgestemden die jou kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent.

Vriendschappen sluiten

Breid je netwerk uit met gelijkgestemden.

Kennis en ervaringen delen

In de community staan we voor elkaar klaar om elkaar te helpen met al onze vraagstukken.

Groepen en clubs

Neem deel aan bestaande groepen en clubs of start je eigen groep.

Uitdagingen

Daag jezelf uit en doe actief mee ter bevordering van een prettiger leven.

Pret Club cursussen en vertalingen

Ter bevordering van een prettiger leven

Pret Club cursussen en vertalingen

Zie het als een soort van bonus. De online cursussen en vertalingen voor een blij leven, staan tot je beschikking als je lid bent van de Pret Club en vice versa. Als je vanuit Drumplezier of de School voor Blijheid toegang wilt tot de online cursussen dan ben je ook meteen automatisch lid van de community. En dat allemaal voor dezelfde prijs!Wekelijks drumplezier online

  • 3 introductie lessen
  • 5 absolute beginners sessies van elk 45 minuten
  • 62 wekelijkse sessies van 45 minuten
  • in 5 verschillende niveaus
  • met gebruik van 81 verschillende liedjes
  • 50 volle uren online drumplezier!

Online lessen van de Trommel Club

Twee keer per maand komen de leden van de Trommel Club bijeen voor een trommelsessie. De behandelde stof en oefeningen kun je in de vorm van PDF-jes en een soort van 'Samenvattings-/instructievideo' terugvinden op de leden site onder cursussen.
  • uitleg over de basisslagen (basic strokes) van de American Grip
  • downloadbare oefeningen ter bevordering van de 40 American Rudiments
  • instructievideo's van de behandelde stof

Overdenkingen van de lessen van Dr. David R. Hawkins

Het is de Nederlandse vertaling van contemplaties (overdenkingen) van de lessen van David R. Hawkins, samengesteld door Scott Jeffrey. Meer dan 200 pagina's aan overdenkingen over 'Het oplossen van het ego, en het realiseren van het Zelf'. 

Gerard Boersma heeft het boek zo letterlijk mogelijk vertaald om de essentie ervan (lees; Hawkins) zoveel mogelijk in stand te houden.

LETTING GO - THE PATHWAY OF SURRENDER

Gerard Boersma heeft dit boek vertaald naar het Nederlands. Ook weer zo letterlijk mogelijk om de essentie ervan (lees; Hawkins) zoveel mogelijk te behouden. Ruim 330 pagina's aan informatie over het mechanisme van het loslaten. Ondanks dat het in het Nederlands is vertaald blijft het pittige kost. Via de school voor blijheid kun je een module volgen dat gekoppeld is aan dit boek. In 10 lessen van 45 minuten in een groep van maximaal 12 personen. 

Je krijgt tijdens deze module een effectieve techniek aangereikt om innerlijke obstakels los te laten en vrij te worden van negativiteit. Worstel je met lichamelijke of emotionele gezondheid, financiën, voldoening in je werk, relaties, seksualiteit en/of spirituele groei? Dan ervaar je deze module als een schatkist vol blijheid.

Het grote loslaten begint dus al in deze eerste module. We behandelen de theorie van Hawkins per onderwerp. We wisselen ervaringen uit, bespreken de theorie, wat we er mee kunnen en hoe het ons helpt om blijer te leven. Vertrouwen in de groep is erg belangrijk, iedereen moet zich veilig voelen om zijn of haar verhaal te delen. En natuurlijk is er ook ruimte voor plezier.

Door lid te worden de Pret Club kun je deze vertaling gebruiken en er natuurlijk ook gewoon zelf mee aan de slag. Ook voor vragen en advies kun je terecht bij de community. In een afgeschermde en veilige omgeving bij leden van de Studie Groep van de School voor Blijheid. Of 'openbaar' door Gerard Boersma in de community om reactie te vragen onder de categorie 'Hoe kan ik helpen?


TRANSCENDING THE LEVELS OF CONSCIOUSNESS - THE STAIRWAY TO ENLIGHTENMENT

Gerard Boersma heeft dit boek vertaald naar het Nederlands. Ook weer zo letterlijk mogelijk om de essentie ervan (lees; Hawkins) zoveel mogelijk te behouden. Zo'n 370 pagina's aan informatie over hoe je niveaus van bewustzijn kunt overstijgen. Ondanks dat het in het Nederlands is vertaald blijft het pittige kost. Via de school voor blijheid kun je een module volgen dat gekoppeld is aan dit boek. In 13 lessen van 45 minuten in een groep van maximaal 12 personen. 


Bij de tweede module gaan we meer de diepte in. We behandelen alle niveaus  van bewustzijn en leren welke obstakels we kunnen verwachten om de niveaus te overstijgen. Tijdens de eerste module heb je al wat innerlijk werk verzet. Bij de tweede module gaan we dat proces intensiveren. Je ontdekt dat alle negatieve energievelden dualistisch zijn. Door stelselmatig de afkeer en aantrekking van de verschillende velden innerlijk te herkennen, erkennen en los te laten schonen we onze emotionele huishouding helemaal op. Dit wordt ook wel de purificatie (reiniging) van de ziel   genoemd. Ook deze module is in groepsvorm. Het grote voordeel daarvan is dat je kunt leren van anderen. En anderen van jou. Net als in de eerste module behandelen we de theorie van Hawkins. Er is ook ruimte voor andere inzichten. Leren van elkaar staat ook hier weer centraal. Met een lach en vast ook een traan krijgt je groeiproces verder vorm.


HEALING AND RECOVERY

Gerard Boersma heeft dit boek vertaald naar het Nederlands. Ook weer zo letterlijk mogelijk om de essentie ervan (lees; Hawkins) zoveel mogelijk te behouden. Ruim 470 pagina's aan informatie over genezing en heling. Ondanks dat het in het Nederlands is vertaald blijft het pittige kost. Via de school voor blijheid kun je een module volgen dat gekoppeld is aan dit boek. In 13 lessen van 45 minuten in een groep van maximaal 12 personen. 

De derde en tevens laatste module van het cursusjaar is gekoppeld aan het boek HEALING AND  RECOVERY, waar we leren om de grote uitdagingen van het leven te benaderen vanuit een compleet ander paradigma dan wat ons is aangeleerd. Bij deze grote uitdagingen van het leven kun je denken aan stress, seksualiteit, noodlot, angst en paniek, pijn en lijden, afvallen, depressiviteit, alcoholisme, kanker en doodgaan. Tijdens deze laatste module nemen we  geprogrammeerde geloofsovertuigingen   onder de loep, we herkennen ze, erkennen ze en laten ze los. Vaak zijn dit de laatste obstakels die ons nog in de weg staan tot een leven in blijheid.

Als je alle modules hebt doorlopen, en je hebt je innerlijke werk gedaan, dan is je leven een stuk lichter   geworden. Je voelt jezelf geen slachtoffer meer, en je bent je ervan bewust dat je zelf de bron bent van je leven. Je bent veranderd van ‘Ik kan het niet’ naar ‘Ik kan het’. En dat zie je terug in je leven. Was je voorheen moe, had je weinig energie en een vol hoofd? Dan is dat nu exact het tegenovergestelde. Leken mensen en situaties altijd tegen je te zijn, dan ervaar je dat nu compleet anders. 


Lijkt het je wat? Meld je aan!

Probeer nu 14 dagen gratis!

Veelgestelde vragen

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de Pret Club bij je past.

Hoe lang loopt deze overeenkomst?

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is per maand opzegbaar en een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd.

Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een of jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.

Hoe kan ik het abonnement beëindigen?

Dat doe je net zo snel en eenvoudig als het abonnement aangaan. Log in op de ledensite, ga naar Instellingen, klik op Abonnementen en selecteer Abonnement opzeggen.